Skorovas

Skorovas ligger lengst sør-øst i Namsskogan kommune. Denne fjellbygda var tidligere et gruvesamfunn med 600-700 innbyggere. I dag er Skorovas en fjellandsby med mye kultur og storslått natur. Bygda har ca 20 fastboende, og er en yndet plass for ferie og fritid. Skorovas satser nå stort på vinterturisme, med mange mil med ski og snøscooter løyper.

Ønsker man overnatting har DNT et hus til utleie. Ellers finnes det en del utleiehytter  hos Fjellstyret.

På Gruvekaffen får du kjøpt deg noe og spise og drikke. De har også softis som du lager selv, som er veldig populær for barna. Her er det åpent store deler av dagen. Kaffen ligger vegg i vegg med Coop Marked.

Coop Markedet har døgnåpen butikk. Så om du finner ut at du mangler noe, er det bare å ta turen innom.

Fiskekort får du enkelt kjøpt her over nett

Skjenkestova er kanskje en av norges mest særegne puber. Puben finner du i naturskjønne omgivelser, nemlig i Skorovas. Her – midt på fjellet, som mange vil si, finner du 500 ølsorter fra alle verdens kanter, alt på flaske! I tillegg har Skjenkestova et meget godt utvalg av akevitt og maltwhisky.Skjenkestova kan også arrangere øl -og akevittsmaking for deg og dine venner, eller din bedrift.For åpningstider og arrangement, følg Skjenkestova på facebook

Utstyrssentralen finner du i kjelleren på frivillig sentralen. Her kan du låne kajakk, kano, SUP brett m.m. Dette er et gratis tilbud til barn og unge som ønsker å prøve noe nytt. Alle under 18 år må ha med seg en voksen når varen skal leveres ut. Det er ikke noen der i helgene, så siste frist for utlån er fredag ettermiddag.

Oppkjørte skiløyper
Rekreasjonsløyper for snøscooter

Skroll til toppen