Trones

Trones

På Trones, som ligger sør i kommunen finner du Namsskogan Familiepark. Med 50 000 besøkende, er Familieparken en av Trøndelags største turistattraksjoner. I Familieparken er det over 150 dyr, fordelt på 35 forskjellige arter. Blant disse finnes de fire store rovdyrene, bjørn, ulv, gaupe og jerv. Fjellreven har også en spesiell betydning i Familieparken. I tillegg kan familieparken by på aktiviteter som klatrepark, tøffingtårnet (Zip-line), alpinracer, kræsjbåter, kanoer, trampoliner og mye, mye mer. Det er også mulighet for å være dyrepasser for en dag. Med andre ord ligger alt til rette for minnerike opplevelser for hele familien! Det er også hotell, campingplass og Matkroken i umiddelbar nærhet til familieparken.

Matkroken har matvarene til hverdag og fest , men har også blomster og ting til hjem og hage. Skal du sende eller motta pakker,få du gjort dette her.

Det er Frisbee golf som starter bak hotellet i lysløypa. Det er i skogen, så greit med vanntette sko om det regner. Banen har 9 hull. Det kan kjøpes frisbee på Matkroken, eller ta kontakt med Trones IL .

Lysløypa har oppkjørte spor og passer fint for store og små ski entusiaster, eller bare som rekreasjons løyper. Ski karusellen for barna er her på vinteren. Da er det fordelt mellom Trones og Namsskogan.

Det ligger barneskole på Trones. Her er det barn fra 1 til 7 klasse som går, da ungdomsskole elevene blir kjørt med buss til Namsskogan skole.

Svømmehallen er åpen hele sommeren og enkelte dager på vinteren. Du må booke tid på sommeren.  Basseng booking. På vinteren er det Namsskogan kommune som står for driften, info finner du her Namsskogan Kommune

Campingen har sommer og vintercamp og ligger rett bak hotellet. Det vil si kort tid til familieparken, butikken, kro, og svømmehallen.

El- lade stasjon finnes like ved inngangen til Campingplassen.

 

Skroll til toppen