Bachelor i sykepleie: Regionalt, 4-årig nett- og samlingsbasert studium.

Nord universitet tilbyr fra høsten 2021 et nytt studietilbud innenfor sykepleie, der studentene kan følge teoriundervisning via nett og bruke fire år på å oppnå bachelorgraden. 

UTDANNINGEN ER LAGT OPP SLIK:
• Digital teoretisk undervisning, som studentene følger hjemmefra. Én fast digital undervisningsdag pr. 14. dag, og kortere digitale samlinger (2-3 dager) gjennom alle 4 år.
• I snitt 3 fysiske samlinger pr. studieår, med simulering/ferdighetstrening i tilknytning til studiestedet som studenten er tatt opp ved. Teoretisk undervisning ved noen av disse samlingene. Det blir flest samlinger på 1. studieår.
• Praksisstudier i den regionen studenten er tatt opp, der tildeling skjer i nær dialog mellom Nord universitet og kommunene.
Det forventes en arbeidsinnsats pr. uke fra studentene tilsvarende 75% av et heltidsstudium.
Dette er et tilbud det har vært jobbet med for å styrke rekruttering av denne faggruppen til distriktene. I dette studiet er det i stor grad av digital undervisning og praksis i kommunen. Utdanningen er over 4 år.
Namsskogan har stort behov for denne kompetansen og håper noen i vår kommune vil synes dette høres spennende ut. Det kan søkes både på generell- og realkompetanse. Interessert? Ta kontakt med kommunalsjef helse og omsorg Ingrid Pedersen på telefon 95138674
SØKNADSFRIST: 15. april 2021
Skroll til toppen