Velkomstbrev fra ordfører

Velkommen til Namsskogan
Det er en stor glede for oss å ønske deg hjertelig velkommen til Namsskogan. Uansett hvor du kommer fra, om du er helt ny i kommunen eller om du har bodd her tidligere, uansett hvilken bakgrunn, kjønn eller etnisitet du har, så er alle like velkomne hit til den flotte kommunen vår. Alle er like viktige, vi vil at alle skal bli sett og hørt, innbyggerne er vår viktigste ressurs og trivselsfaktor.

Namsskogan – toppen i Namdalen, er vårt slagord. Vi er en liten kommune i antall innbyggere, men en stor kommune målt i areal. Namsskogan er en godkjent Nasjonalparkkommune med mye flott natur, frisk luft og godt med plass til å boltre oss på for å ivareta vår mentale og fysiske helse.

Ansatte i kommunen vil gjøre sitt for at du skal få de tjeneste og tilbudene du trenger, om det er barnehage, skole, tekniske tjenester, helsetjenester eller gode kulturtilbud.

Det er svært stor aktivitet i ulike frivillige lag og foreninger rundt om i kommunen, med masse engasjerte innbyggere som bidrar med frivillig arbeid. Det er et tilbud for alle, for store og små, om du spiller fotball, liker å sy og strikke, spiller i band, synger, har jakt- og fiskeinteresse eller liker å gå på toppturer, og mye mer.

Vi er også veldig nysgjerrig på deg. Hva har du lyst til å bidra med, hva engasjerer deg og hva får du energi av? Vi håper du tør å ta kontakt, spørre deg frem og finne din arena for å få et godt liv på Namsskogan.

Ta kontakt!

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med kommunens servicekontor på kommunehuset i Namsskogan sentrum. Servicekontoret kan nås på telefon 74 33 32 00 eller på epost: postmottak@namsskogan.kommune.no, og er åpent hverdager kl. 09.00 – 15.00.

Vi har også en egen kontaktperson for bosetting som heter Åse Langlie. Henne når du via Namsskogan Utvikling, på tlf. 484 27 064 eller epost: aase.langlie@namut.no

På kommunen sin hjemmeside https://www.namsskogan.kommune.no/ finner du mer informasjon om kommunen og tjenestene våre.

Følg oss også på facebook: facebook.com/namsskogankommune.

Nærmere informasjon om Namsskogan og hva som skjer her, finner du på nettsida www.namsskoganportalen.no

Det er viktig for oss at du finner deg til rette i kommunen vår, at du vil trives og være med å bidra til at Namsskogan skal være en god plass å bo og virke.

Velkommen til Namsskogan!

Med vennlig hilsen

Elisabeth Vollmo Bjørhusdal

Ordfører