Trones

På Trones, som ligger sør i kommunen finner du Namsskogan Familiepark. Med 50 000 besøkende, er Familieparken en av Trøndelags største turistattraksjoner. I Familieparken er det over 150 dyr, fordelt på 35 forskjellige arter. Blant disse finnes de fire store rovdyrene, bjørn, ulv, gaupe og jerv. Fjellreven har også en spesiell betydning i Familieparken. I tillegg kan familieparken by på aktiviteter som klatrepark, tøffingtårnet (Zip-line), alpinracer, kræsjbåter, kanoer, trampoliner og mye, mye mer. Det er også mulighet for å være dyrepasser for en dag. Med andre ord ligger alt til rette for minnerike opplevelser for hele familien! Det er også hotell, campingplass og Matkroken i umiddelbar nærhet til familieparken.

Matkroken har matvarene til hverdag og fest , men har også blomster og ting til hjem og hage. Skal du sende eller motta pakker,få du gjort dette her.

Det er Frisbee golf som starter bak hotellet i lysløypa. Det er i skogen, så greit med vanntette sko om det regner. Banen har 9 hull. Det kan kjøpes frisbee på Matkroken, eller ta kontakt med Trones IL .

Lysløypa har oppkjørte spor og passer fint for store og små ski entusiaster, eller bare som rekreasjons løyper. Ski karusellen for barna er her på vinteren. Da er det fordelt mellom Trones og Namsskogan.

Svømmehallen er åpen hele sommeren og enkelte dager på vinteren. Du må booke tid på sommeren.  Basseng booking. På vinteren er det Namsskogan kommune som står for driften, info finner du her Namsskogan Kommune

Campingen har sommer og vintercamp og ligger rett bak hotellet. Det vil si kort tid til familieparken, butikken, kro, og svømmehallen.

El- lade stasjon finnes like ved inngangen til Campingplassen.

VirksomhetNavnTelefonnre-postHjemmeside/sosiale media
Trones IlKari Synnøve Skarstad91704076Facebook
Nedre Namsskogan sanitetsforeningAnne Nordfjell91861736anne.nordfjell@skole.iktin.no
StrikkekaffeBorgunn Torseth
Namsskogan familieparkØystein Moenpost@familieparken.noFamilieparken
Trones SvømmehallNamsskogan Kommune
Allidrett TronesMette Hammer97072911Facebookgruppe
FrisbeegolfTrones IL91704076Nettsiden
KulturskoleOdd Bakken95833227odd.bakken@namsskogan.kommune.noNettsiden
TreningssenterTrones Il91704076
LysløypeTrones IL91704076
TurløypeTrones Il91704076
TurstiTrones IL91704076
SnøscooterløpeOdd Jarle Lindsetmo
Flåtådal skyttebaneNamsskogan jeger og fiskeforbund
QuizMette Hammer97072911Facebookgruppe
Besøkssenter rovdyrLaura Marie Kvendset97513217laura@rovdyrsenter.noNettside
Fosskainlln gammeldansforeningOdd Bakken
10 på toppNamsskogan kommuneNettsiden
SykkelløyperNamsskogan kommunevisitnamsskogan.no
Namdal MotrorsportJostein Andre RøsnesFacebook