Namsskogan

I Namsskogan sentrum finnes blant annet kommuneadministrasjon, der du får svar på det meste. Om man er ny i bygda eller har bodd her en stund. Det er bare å ta turen innom.

På bibliotek kan men sette seg ned og slappe av med en avis, blad eller bok om han måtte ønske. Du kan låne med deg bøker hjem, eller benytte deg av den digitale bibliotektjenesten. I sommerferien har barna digital lese kampanje fra 1-7 klasse. Der samler de XP(poeng ) for hver bok de leser, og vinner premier underveis. Les mer på sommerles.no

NAV ligger i samme bygning. De er til stede 2 dager i uken.

Omsorgssenter

Skolen finner du vegg i vegg med barnehagen og SFO. På skolen er det ca 70 elever som er fordelt fra 1- 10. klasse. Skolen har også et eget svømmebasseng, til skole svømming.

På barnehagen er det ca 20 barn fra alderen 0- 6 år. Det er en stor og fin barnehage med store lekeområder ute.

Holmensenteret er et lite og koselig kjøpesenter mitt i Namsskogan sentrum. Her er det et koselig hus i huset. Nydrudstua ble bygd på Nyrud i 1906, med en liten mellom landing ble det bygd inn i Holmensentret i 2003. Her du får kjøpt deg kaffe og kaker eller middag.

Opp i 2 etasje kommer du til Nisse loftet. Her er det julestemning hele året.

Her finnes også frisør. Hun klipper barn og voksene, damer og menn. ta en titt på siden hennes ang åpningstider og time bestilling. Hårfin med Rina

Tannklinikken i Namsskogan finnes på Holmensentret. Dette er et gratis tilbud til alle under 18 år, og de i fra 19 til 24 år har en prisreduksjon ut året de fyller 24 år. Tannlegens nettside med telefoner og e-post.

Det finnes en blomster og interiør butikk her, med et stort utvalg av nydelige ting. Trenger du en blomster oppsats til en feiring, eller en annen merkedag kan man kommer hit/ringe hit, du kan få det levert på døra også. Her lages det meste innen blomsterdekorasjoner.

Dagligvare butikken Coop Marked Namsskogan har dagligvarer og en avdeling med pyntegjenstander, leker og klær.

I sentrum finnes legekontoret.

Beveger vi oss på andre siden av E6 så finner et Ostehuse. Elvekanten Ysteri selger oster i verdensklasse. Det er mulig å bestille ost direkte hjem, hente den selv eller kjøpe den på butikker i nærheten, Mer info om hvor, finnes på nettsiden.

Vertshuset Nams-inn serverer middag og har overnattingsplasser. De ligger like ved Namsin og har en fin tursti med gapahuker ved siden av seg. Stien er lagt slik at det kan litt fiskes i fra.

På vei nord for sentrum, liker før brua har vi en byggevare handel. Her finner du det meste av det du trenger av trevirket, maling, og verktøy. Om de ikke har det i butikken, bestilles det fra Byggmakker, og som oftest har kunden varen i løpet av en uke.

Nyheim Camping ligger like ved Namsskogan Sentrum, ca 30 km nord for Namsskogan Familiepark, like inntil E6 og elva Namsen. De har hytter i ulike størrelser, med ulike fasiliteter samt plasser for bobil og campingvogn. Det er også muligheter for telting. Campingen ligger like ved E6 og har fiskeelva Namsen tett inntil. Det er muligheter for fiske og leie av båt. Campingen er omgitt av vakker natur og her har du mulighet til å spasere langs koselige tur-stier. Campingplassen har trådløst bredbånd

Cirkel K :Like nord for Namsskogan sentrum finner du Circle K. Her er det i tillegg til standard besinstasjonsprodukter, mulighet for Take Away Pizza. Stor uteplass for parkering og sitteplasser gir rom for en behagelig pause for reisende.Ladestasjon for elbil. De tilbyr også andre tjenester som: Dekkhotell, bilvask/pleie, mulighet for oljeskift og mindre vedlikehold.

VirksomhetNavnTelefonnre-postHjemmeside/sosiale media
Namsskogan jeger og fiskeforeningHeidi Brekkvassmo48 243 051https://www.facebook.com/NamsskoganJFF/?locale=nb_NO
FotballElva-Namsskogan IL99154982kagr245@hotmail.comfotball.no/fotballdata/klubb/hjem/?fiksId=1274
HåndballElva-Namsskogan ILtrond.brekkvassmo@ntebb.noelvanamsskoganil.no/
StyrketreningLinda Rønningen Berntsen97025660
SvømmingNamsskogan Kommune73333200postmottak@namsskogan.kommune.nohttps://namsskogan.kommune.no
LangrennElva-Namsskogan IL
KulturskoleNamsskogan Kommunehttps://www.namsskogan.kommune.no/folkehelse-kultur-og-fritid/kultur-og-kulturskole/kulturskole/
SnøscooterløypeOdd Jarle Lindsethmo
Turstihttps://ut.no/
Bjønnsporet ToraderklubbSissel Grøndal
Namsskogan sanitetsforeningBjørg Myran99587859bjorgmyran@gmail.comhttps://sanitetskvinnene.no
Elva/Namsskogan ILTrond Brekkvassmo41765298trond.brekkvassmo@ntebb.noelvanamsskoganil.no
Namsskogan skytterlagLiv Kristin Landstad47642170namsskogan@skytterlag.nohttps://mittdfs.no
Namsskogan MusikkorpsTrond Smålås
Namsskogan PensjonistlagJon-Bjarne Johansen97640369jon.bjarne.johansen@ntebb.nohttps://www.pensjonistforbundet.no/foreninger/namsskogan-pensjonistlag-10027036
TreningsromNamsskogan Kommune74333200postmottak@namsskogan.kommune.nohttps://namsskogan.kommune.no
4 HMarit Myrvold
SykkelOdd Bakken95833227odd.bakken@namsskogan.kommune.nohttps://www.namsskogan.kommune.no/
Topp 10Odd Bakken95833227odd.bakken@namsskogan.kommune.nokonkurranse.trimpoeng.no/namsskogan20
Fiskei Naturinatur.no/sok/innlandsfisketilbud?q=namsskogan&f=%5B%7B%22felt%22%3A%22type%22%2C%22sokeo